Cloud hosting is het modewoord van de stad. De reden hiervoor is het schaalgemak, de flexibiliteit en de hoge prestaties. Er zijn veel voordelen die cloudservers bieden in vergelijking met traditionele hosting.

Flexibele prijzen: bij traditionele hosting moet u een vast bedrag betalen, ongeacht of u de middelen gebruikt of niet. Bij cloudhosting is dit niet het geval. Hier betaalt u alleen voor wat u gebruikt. De flexibele prijsstructuur is een van de belangrijkste redenen voor de recente hausse.
Eenvoudig op te schalen: Aliyun-cloudserver is een van de spelers op de markt die u de prestaties van uw site in realtime laat zien. Op deze manier heeft u meer kennis over hoe uw bedrijf ervoor staat. U kunt uw serverbronnen eenvoudig schalen zonder op goedkeuring te hoeven wachten.
Serveromgeving: bij traditionele hosting bevindt uw site zich op een enkele server. Stel je voor dat als er iets met die server gebeurt, al je gegevens binnen enkele seconden verloren gaan. Bij cloudhosting krijgt u echter een redundante serveromgeving. In geval van nood wordt een back-up opgeslagen.